این فینگرفود ساده و خوشمزه را برای صبحانه درست کنید و لذت ببرید
به گزارش وبلاگ چاپارها، لقمه قارچ و تخم مرغ یکی از انواع فینگر فود های خوشمزه و ساده است که بسیار مناسب صبحانه می باشد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر
آب ولرم 1.5 لیوان
شکر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
مایه خمیر فوری 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
آرد نان فانتزی 500 گرم
مواد لازم درون خمیر
پیاز 1 عدد
قارچ 250 گرم
تخم مرغ 6 عدد
کره به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
مواد رومال
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ
مرحله اول
برای تهیه لقمه قارچ و تخم مرغ خوشمزه در ابتدای کار آب ولرم را به همراه شکر، نمک، خمیر مایه فوری و روغن مایع درون یک کاسه نسبتا بزرگی ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم، سپس آرد را 3 مرتبه الک می کنیم.
مرحله دوم
حالا آرد را کم کم به کاسه اضافه نموده، سپس ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل گردد. در ادامه روی کاسه را با درپوش یا سلفون پوشانده و کاسه را در یک جای نسبتا گرم قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا اجازه می دهیم خمیر به مدت 2 ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر گردد. پس از گذشت این زمان مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور پیاز را به صورت خلالی نازک خرد نموده و کره را به تابه می افزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه اجازه می دهیم کره ذوب گردد، سپس پیاز را به تابه اضافه نموده و تفت می دهیم تا پیاز کاراملی گردد. حالا قارچ را به صورت ورقه ای خرد نموده و زمانی که پیاز کاملا سرخ و کاراملی شد آنرا به تابه می افزاییم.
مرحله پنجم
در این مرحله قارچ را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و آب میان بافتی اش تبخیر گردد، سپس مخلوط درون تابه را با اضافه کردن اندازهی نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و تابه را از روی حرارت برداشته تا مواد میانی خنک شوند.
مرحله ششم
حالا روی سطح کار را آرد پاشی نموده و خمیر را روی آن قرار می دهیم، سپس خمیر را ورز می دهیم تا پف آن گرفته گردد. در ادامه خمیر را به 4 قسمت یکسان جدا نموده و هر قسمت را با وردنه به صورت دایره باز می کنیم.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید خمیر را به طوری پهن کنید که لبه های آن کمی ضخیم تر از مرکزش باشد تا مواد میانی را درون خود نگه دارد. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیر های شکل داده شده را با حفظ فاصله درون سینی می چینیم.
مرحله هشتم
در ادامه روی خمیر ها را با یک کیسه فریزر چرب شده می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم مجدددا به مدت 30 دقیقه استراحت نموده و حجیم شوند. حالا فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم گردد.
مرحله نهم
پس از گذشت زمان استراحت خمیر، اندازهی از مواد میانی را در مرکز خمیر ریخته و با 1 عدد تخم مرغ روی آنرا می پوشانیم. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم و اندازهی نمک و فلفل سیاه روی لقمه ها می پاشیم.
مرحله دهم
حالا لبه های خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ و آب رومال می کنیم و سینی را طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه می دهیم لقمه ها به 15 تا 20 دقیقه درون فر بمانند تا نان ها کاملا پخته و تخم مرغ ها عسلی شوند.
مرحله یازدهم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم و لقمه ها را از کاغذ روغنی جدا نموده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت لقمه های قارچ و تخم مرغ را به همراه سس دلخواه به صورت گرم سرو می کنیم. نوش جان.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو