طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی، خوش طعم و لذیذ

به گزارش وبلاگ چاپارها، سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی، خوش طعم و لذیذ

سالاد ها از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آب لیمو، آب غوره و... تشکیل می شوند که معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

سالاد بادمجان کبابی یکی از انواع سالاد های سرد است که از ترکیب بادمجان کبابی با مرغ، سس مایونز و ماست تهیه می گردد و به علت داشتن مرغ در ترکیباتش یک وعده غذایی مقوی محسوب می گردد. این سالاد بعلاوه به علت داشتن بادمجان کبابی عطر و طعم فوق العاده ای دارد. در ادامه این مطلب با طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی به صورت مرحله به مرحله همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به مربوط به تهیه این سالاد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد بادمجان کبابی

بادمجان: 3 عدد

فیله مرغ: 200 گرم

سس مایونز: یک قاشق غذاخوری

ماست پر چرب یا هم زده: نصف لیوان

سیر: 3 حبه

گردو خرد شده: یک فنجان

نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

روغن زیتون برای تزیین: به مقدار لازم

نکات مربوط به بادمجان

بادمجان از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانی هاست که در بسیاری از غذا ها از آن استفاده می کنیم. شاید برایتان جالب باشد بدانید که بادمجان سرشار از ویتامین، کلسیم، فسفر، فیبر، پتاسیم، ضد سرطان است و برای قلب هم بسیار مفید است.

هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجان های چین اول بهره ببرید؛ چون بادمجان های چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. بعلاوه موقع خرید بادمجان حتماً بادمجان های براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیده تر باشد، نشان از شیرین بودن آن است. برای تهیه بادمجان کبابی بهتر است از بادمجان های کشیده و گوشتی بهره ببرید.

نکات مربوط به مرغ

یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر تعیین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد.

طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی

1 ـ برای آغاز کار بادمجان ها را خیلی خوب بشویید و خشک کنید. با چاقو چند شکاف روی بادمجان ایجاد کنید و کمی روغن روی پوست بادمجان بمالید تا پوست آن بعد از کبابی شدن راحت کنده گردد. سپس اجاق گاز یا کباب پز را روشن کنید و بادمجان ها را با پوست روی شعله میانه آتش بگذارید. توجه داشته باشید که کلاهک بادمجان را جدا نکنید تا در حین کبابی کردن بتوانید راحت تر بادمجان را بچرخانید و جا به جا کنید.

در حین کبابی کردن هرچند دقیقه یکبار بادمجان ها را پشت و رو کنید تا همه قسمت های آن به صورت یک نواخت کبابی و پخته گردد. بعد از اینکه بادمجان ها خنک شدند، به آرامی پوست آن ها را بکنید و بادمجان ها را با چاقو خرد کنید تا له شوند. حالا بادمجان کبابی های آماده را با چاقو خرد کنید و داخل کاسه بریزید.

2 ـ در مرحله بعد فیله مرغ پخته و ریش ریش شده را به بادمجان کبابی اضافه کنید.

3 ـ سپس سیر را له یا رنده کنید و همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد بالا اضافه کنید.

4 ـ در مرحله بعد ماست و سس مایونز را با هم مخلوط و به مواد سالاد اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا می توانید سالاد آماده را داخل ظرف سرو مورد نظرتان بریزید و روی سالاد را با مغز گردوی خرد شده و روغن زیتون تزیین کنید. نوش جان.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی، خوش طعم و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی، خوش طعم و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید