نحوه پخت سیب زمینی در مایکروویو به روشی ساده و لذیذ
به گزارش وبلاگ چاپارها، وقتی به نحوه پختن یک گونی سیب زمینی که در گوشه خانه افتاده فکر می کنید، احتمالا مایکروویو جزء انتخاب اول شما نباشد. اما پخت سیب زمینی در مایکروویو بقدری ساده و سریع است که پختن آن به روش دیگر بنوعی وقت تلف کردن و مضر تلقی می شود. همانطور که می دانید، سرخ کردن سیب زمینی در روغن، روش مناسبی نیست چرا که سیب زمینی روغن زیادی به خود جذب کرده و در نهایت می تواند منجر به چاقی و گرفتگی عروق می شود.
طرز کار مایکروویو ساده است. این دستگاه با امواج مغناطیسی آب درون سیب زمینی را گرم می کند تا جایی که این آب تبدیل به بخار می شود. در نتیجه سیب زمینی از درون می پزد بدون اینکه ویتامین های مغذی و مفید را از دست بدهد. قدیمی ها اعتقاد داشتند که هر چه سبزیجات بیشتر پخته شوند، ویتامین ها و مواد مغذی آنها نیز بیشتر از دست می رود. مایکروویو اما سیب زمینی را بسیار سریع تر از روی گاز و روغن سرخ می کند و به همین دلیل مواد مغذی سیب زمینی از بین نمی فرایند.
سیب زمینی ها گونه های متفاوتی دارند مثل سیب زمینی طلایی، قرمز، قهوه ای، انگشتی و … اما تمام آنها برای پخت در مایکروویو مناسب هستند. برای مثال سیب زمینی طلایی بخاطر بافت متراکم، پس از پخته شدن حالتی کَره ای و بسیار نرم بخود می گیرد. سیب زمینی های آبدار پس از پخته شدن، معمولا از درون ترکیده و بافتی روشن و کُرک مانند پیدا می کند.
طریق پخت
برای پخت سیب زمینی در مایکروویو، هیچ نیازی به وسیله خاصی نیست، فقط یک ظرف و چاقو و چنگال کارتان را راه می اندازد:
- ابتدا با کمک چنگال چند سوراخ درون سیب زمینی خام ایجاد کنید تا بخار اجازه خروج از درون سیب زمینی را پیدا کند. برای هر طرف سیب زمینی دو تا سه بار چنگال را درون سیب زمینی فرو کنید تا سوراخ های کافی در سطح ایجاد شود.
- حال برای اینکه سیب زمینی پوسته ای ترد و سوخاری شکل داشته باشد، روغن زیتون را اطراف سیب زمینی بمالید. روغن رسانایی عالی برای پخش کردن گرما در تمام سطح سیب زمینی است. در نتیجه سطح سیب زمینی کاملا سوخاری شده و درون آن نیز با بخار می پزد.
- پس از آماده شدن سیب زمینی، آنرا به مدت 5 دقیقه درون ظرف و مایکروویو قرار دهید. اگر ارتفاع ظرف از کف مایکروویو بالاتر باشد بهتر است.
- مدت زمان دقیق پخت سیب زمینی در مایکروویو بستگی به اندازه و حجم سیب زمینی دارد. اما توصیه می شود هر 5 دقیقه بعداز بوق زدن مایکروویو، با یک چاقو، به درون سیب زمینی فشار دهید، اگر چاقو به راحتی داخل سیب زمینی فرو رفت، در آن صورت سیب زمینی کاملا پخته است.
- اما اگر چاقو، حتی به میزان کم، سخت به درون سیب زمینی فرو رفت، باید سیب زمینی را دوباره بین 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید.
- پس از گذشت 2 الی 3 دقیقه دوباره سیب زمینی را با چاقو امتحان کنید، اگر سیب زمینی پخته شده بود، تایم یا مدت زمان گذشته شده برای پخت سیب زمینی را یادداشت کنید تا برای سری بعد ایده بهتری از مدت زمان لازم برای پخت سیب زمینی داشته باشید.
- حال سیب زمینی را با مقداری کره نمکی و ادویه های لازم مثل فلفل و پودر لیمو طعم دار کنید.
لیست قیمت خرید 43 مدل مایکروویو پرفروش [ مایکروفر ] ماکروفر های جدید امسال
صفحه جدید ما را دنبال کنید
دنبال می کنم
پخت سیب زمینی برای چند نفر
پخت سیب زمینی در مایکروویو برای چند نفر به راحتی و مشابه روش بالا انجام می گیرد. برای اینکه تمام سیب زمینی ها یکدست و با هم پخته شوند، سعی کنید اندازه و حجم سیب زمینی ها مشابه هم باشد. همچنین بین هر سیب زمینی حدود 2 سانت فاصله قرار دهید. وقتی تعداد سیب زمینی ها بیشتر شود، زمان پخته شدن هم بیشتر می شود. بنابراین بجای 5 دقیقه، زمان مایکروویو را روی 8 دقیقه تنظیم کنید. پس از تمام شدن زمان، با یک چاقو به درون کوچکترین سیب زمینی ظرف فرو کنید تا پخته شدن یا نشدن آنرا تشخیص دهید.
سیب زمینی های مایکروویوی برای امتحان انواع ادویجات بسیار مناسب هستند. همانطور که می دانید، سیب زمینی به خودی خود طعم لذیذ و آنچنان خوشمزه ای ندارد، بنابراین باید به کمک یک سری ادویه و طعم دهنده، آنها را لذیذتر از آنچیزی که هستند کنید. با این سیب زمینی ها می توانید هر نوع ادویه ای را به شکل آزمون و خطا استفاده کنید تا به بهترین طعم مد نظرتان برسید. اضافه کردن ادویجات به غذا کار ساده ایست و نیازی هم به درست کردن ندارند، بنابراین با کمک آنها انواع طعم های لذیذ را تجربه خواهید کرد.
سرویس پخت و پز 9 پارچه کرکماز مدل تامبیک شیک
پس از پخت سیب زمینی در مایکروویو، برای طعم دار کردن آن موادی مثل کره طعم دار نمکی، فلفل، پودر لیمو، جعفری خرد شده، آویشن تازه، گشنیز و پودر بسیار مناسب هستند. همچنین میل کردن سیب زمینی مایکروویوی با سس نیز لذت بخش است، سس خردل، مایونز و کچاب بهمراه سیب زمینی همانند یک وعده کامل است. همچنین این دستور برای قاطی کردن در سالاد هم مناسب است.
طراحی جدید آشپزخانه که شما را به پخت و پز ترغیب می کند!
منبع: اتاق