اعلام آمادگی فرماندار اراک برای یاری به اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی
به گزارش وبلاگ چاپارها، خبرنگاران/مرکزی فرماندار اراک گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی می تواند به اقتصاد خانواده ها یاری کند و آماده یاری به اجرای هرچه بهتر این طرح هستیم.
حسین بختیاری در آیین افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در اراک که با حضور جمعی از مسئولان برگزار گردید، اظهار کرد: در توسعه اینگونه مشاغل، ضمن اینکه بیکاران شاغل شده و از نظر مالی غنی می شوند، زمینه تقویت اقتصاد خانوار نیز فراهم می گردد.
وی با بیان اینکه این مهم در بخش صنایع دستی به خوبی تجربه شده، گفت: زنان خانه دار، بی سرپرست و بدسرپرست در عرصه صنایع دستی به خوبی نقش آفرینی نموده اند حتی در مواردی بانوان به صورت گروهی در راستای اشتغال اقدام نموده و پیروز بوده اند.
بختیاری اضافه نمود: با توجه به نگاه مبتنی بر کارشناسی و تحقیق و تاکیدی که جهاد دانشگاهی بر استفاده از متخصصین دارد، این طرح پیروز خواهد بود و جامعه و مردم از منافع این طرح برخوردار خواهند شد.
وی با بیان اینکه معمولا این طرح ها زودبازده هستند و با سرعت بیشتری به نتیجه می رسند، گفت: نگرانی در مورد بازار فروش فعالان مشاغل خانگی وجود دارد و اگر به فعالان این بخش یاری گردد بسیار در پیروزیت این طرح تاثیر خواهد گذاشت.
بختیاری اظهار کرد: ایجاد بازارچه هایی در اراک و استان مرکزی به این افراد برای ارائه مستقیم محصول یاری خواهد نمود. این طرح می تواند به اقتصاد خانواده ها یاری کند و آماده یاری به اجرای هرچه بهتر این طرح هستیم.
به گزارش وبلاگ چاپارها، محمدتقی آبایی مدیرکل تعاون استان مرکزی نیز در این جلسه با بیان اینکه قانون مشاعل خانگی در سال 89 تصویب شد تا با اولویت زنان سرپرست یاری معیشت خانوارها باشد، اضافه نمود: امروز نگاهی که به این طرح وجود دارد، به عنوان ابزار اصلی درآمدی و معیشتی است تا بتواند هزینه های یک خانوار را پوشش دهد.
وی اظهار کرد: استان مرکزی هر ساله 99 درصد منابع تخصیصی در حوزه مشاغل خانگی را جذب نموده و این طرح، دومین تجربه همکاری این سازمان با جهاد دانشگاهی پس از طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در حوزه اشتغال است که استان مرکزی در این طرح رتبه های برتر کشوری را از آن خود کرد.
آبایی گفت: در قالب این طرح قرار است 54 هزار نفر اشتغال در حوزه مشاغل خانگی ایجاد گردد و سهم استان مرکزی در این حوزه دو هزار نفر است و هدف از اجرای این طرح ایجاد دو هزار شغل پایدار در حوزه مشاغل خانگی است.
وی با بیان اینکه اتصال به بازار هم در این طرح دیده شده و تنها قسمت مغفول در این حوزه طی 10 سال گذشته، مشارکت شهرداری هاست. قانون می گوید شهرداری ها موظفند بازارچه عرضه مستقیم تولیدات مشاغل خانگی بزنند. اگر در هر شهرستان یک بازارچه راه اندازی گردد به اقتصاد خانواده هایی که از محل این مشاغل ارتزاق می نمایند یاری می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا